Trouwkaarten Olijventak aquarel, dubbele kaart
Trouwkaarten Olijventak aquarel, dubbele kaart goedkoop
Trouwkaarten Olijventak aquarel, dubbele kaart gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Olijventak aquarel, dubbele kaart

Ref : 08822-RD1-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12.2 cm x 17 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Olijventak aquarel, dubbele kaart


Deze elegante huwelijksuitnodigingskaart zal u verleiden met zijn delicatesse. Uw gasten zullen worden betoverd door deze Trouwkaarten Olijventak aquarel, dubbele kaart die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Met deze aankondiging beschikt u over de nodige ruimte om de plaats, de datum en het uur van uw verbintenis aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door uw favoriete lettertype, ontwerp en afwerking te kiezen. Wat de afwerking betreft, moet u een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw huwelijksuitnodigingskaart te sublimeren en karakter te geven. Ontdek ook de accessoires ontworpen op het ontwerp van deze trouwkaart voor een perfecte match in uw decoratie aan de bruiloft. Kies deze prachtige Trouwkaarten Olijventak aquarel, dubbele kaart die perfect zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt uitproberen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksbriefpapier gratis te maken. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier in te kopen uit ecologisch beheerde bossen. Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om u te helpen tijdens de kantooruren die op de website worden vermeld. Wacht dus niet langer om contact met hen op te nemen, zij beantwoorden graag al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.