Trouwkaarten Oneindige liefde
Trouwkaarten Oneindige liefde goedkoop
Trouwkaarten Oneindige liefde gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Oneindige liefde

Ref : 09700-RN2-RV
vanaf €1.52 Lees verder
Papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Oneindige liefde


Een stijlvolle huwelijksuitnodiging in de trendy trend zal alle ogen van uw omgeving trekken met zijn blijvende elegantie. Uw gasten zullen verleid worden door deze Trouwkaarten Oneindige liefde die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Vergeet niet jullie voornamen en trouwdatum te vermelden op jullie uitnodiging! Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp van uw uitnodigingstekst op uw trouwkaart maken. Kies uw favoriete typografie en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Wat het oppervlak betreft, kunt u het beste een van onze papiersoorten met structuur kiezen om uw huwelijksuitnodiging te verfraaien en karakter te geven. Vind dit ontwerp even gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, enz., om uw aangepaste samenhangende set te realiseren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Oneindige liefde die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Oneindige liefde drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Al onze trouwkaarten worden met zorg vervaardigd in ons creatieve atelier in Aix-en-Provence. Als u meer informatie over deze Trouwkaarten Oneindige liefde wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.