Trouwkaarten Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand
Trouwkaarten Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand goedkoop
Trouwkaarten Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand

Ref : 08978-RN2-RV
vanaf €1.26 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand

Pioenrozen geven een landelijk karakter aan uw trouwkaart. Op de zandkleurige voorkant worden de namen van de bruid en bruidegom onthuld, terwijl de achterkant in nude-tinten contrast toevoegt aan de tekst van uw aankondiging. Met onze online editor creëert u zelf de mooiste uitnodigingen, door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Een afdruk op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro meer zal het natuurlijke aspect van de weergave accentueren. U vindt dit landelijke ontwerp ook terug op de accessoires om uw drukwerk zo harmonieus mogelijk te maken. U wordt gratis voorzien van witte enveloppen. Onze klantenservice staat tijdens de aangegeven tijden tot uw beschikking voor al uw vragen.

Kondig met deze prachtige trouwkaart de mooiste dag van uw leven aan. Breng een chique gemoedstoestand naar je Trouwkaarten Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst in stijl weergeven. Aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerptool! Ontdek onze smaakvolle afwerkingen die waarde en elegantie zullen toevoegen aan uw hele compositie. Ontdek onze andere producten die in de lijn liggen van hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand die geschikt zou kunnen zijn voor zeer veel gebieden: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. U wilt de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Pioenroos in silhouet, tweekleurig zand gratis te maken. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken door papier te kopen uit ecologisch beheerde bossen. Voor vragen over nabewerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website vermelde openingstijden.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.