Trouwkaarten Pioenrozen patroon
Trouwkaarten Pioenrozen patroon goedkoop
Trouwkaarten Pioenrozen patroon gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Pioenrozen patroon

Ref : 09516-MA2-RV
vanaf €1.55 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Insteekvakje: 26cm x 16,5cm opengevouwen, 12cm x 16,5xm dichtgevouwen, met gebogen randen.
  • Grote kaart: 10,7cm x 15cm.
  • Kleine kaart: 9,5cm x 13,8cm.
Omschrijving Trouwkaarten - Pioenrozen patroon
Nieuw en heel stijlvol!
Deze elegante huwelijksuitnodiging is ontworpen door Loanne. Ze past perfect bij de 'Pioenrozen patroon' serie. Het model bestaat uit een Pocketfold met afgeronde asymmetrische flappen. Dit nieuwe formaat stelt u in staat om met de verschillende uitnodigingskaarten te spelen. De set bestaat uit: een Pocketfold en 2 uitnodigingskaarten in verschillende formaten. Afmetingen van de Pocketfold: gesloten: 16,7 x 12 cm, geopend: 16,7 x 26 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart: 15 x 10,7 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart voor het diner of de brunch van de volgende dag: 13,8 x 9,5 cm. Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf te monteren. Meer weten over dit artikel en onze papiersoorten? Neem contact op met onze klantenservice. Witte enveloppen zijn inbegrepen. Al onze huwelijksuitnodigingen met Pocketfold worden gedrukt op milieuvriendelijk papier.

In de huidige trend biedt deze prachtige huwelijksuitnodiging een stijlvolle illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Dit Trouwkaarten Pioenrozen patroon zal u bekoren met zijn gratie en bruikbaarheid. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst op een gedistingeerde manier weergeven. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen via onze ontwerpstudio door uw favoriete lettertypestijl, lay-out en afwerking te kiezen. Ontdek onze stijlvolle afwerkingen die waarde en sierlijkheid toevoegen aan uw hele creatie. Zoek onze complementaire producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Pioenrozen patroon die geschikt zou kunnen zijn voor sommige thema's: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Pioenrozen patroon afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op milieuvriendelijk papier. Onze experts staan klaar om u te helpen tijdens de kantooruren die op de website vermeld staan. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.