Trouwkaarten Pioenrozen patroon
Trouwkaarten Pioenrozen patroon goedkoop
Trouwkaarten Pioenrozen patroon gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Pioenrozen patroon

Ref : 09516-SP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16.7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Trouwkaarten - Pioenrozen patroon
.

Dankzij het stijlvolle ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging moeiteloos een ware uitnodiging voor geluk. Deze Trouwkaarten Pioenrozen patroon zal u behagen met zijn subtiliteit en bruikbaarheid. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst esthetisch in scène zetten. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken via onze ontwerpstudio door uw meest populaire typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer benadrukt de effen kant van de presentatie. Ontdek dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, sticker, menu, enz. om uw persoonlijke coherente set te creëren. Kies deze elegante Trouwkaarten Pioenrozen patroon die perfect zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chic. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Pioenrozen patroon drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer informatie over deze Trouwkaarten Pioenrozen patroon wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.