Trouwkaarten Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1
Trouwkaarten Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1 goedkoop
Trouwkaarten Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1 gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1

Ref : 09008-SP2-RV
vanaf €1.86 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Trouwkaarten - Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1

Voor een aankondiging die helemaal van deze tijd is, kies je deze warme trouwkaart in een formaat dat bekend staat als opgestapeld, 3 in 1, zowel modern als romantisch. Als je hebt gekozen voor een thema pastel bloemen voor je huwelijk, zal dit elegante model aan je stoutste dromen voldoen. Met die roze, pastel- of karameltinten is de huwelijksuitnodiging uit de serie Romantico, caramel Roses een prachtige uitnodiging voor een romantische dag. Een mooie harmonie van zowel kleuren als grafische vormgeving straalt uit van deze uitnodiging waarvan de grootste kaart wordt verfraait door een vergulde lijst waarin de voornamen van het bruidspaar en de datum van hun trouwdag worden geaccentueerd. Qua decoratie, je kunt je tafels bijvoorbeeld in wit en poederroze draperen. De grote uitnodigingskaart voor de ceremonie in het gemeentehuis of de kerk is 12 cm x 16,7 cm. De tweede kaart (13 x 10 cm) wordt gebruikt als programma, maar hij is ook geschikt als uitnodiging voor het huwelijksdiner. Op de kleine kaart, type (7 x 12 cm) staat de uiterste datum waarop je gasten kunnen bevestigen of ze komen. Deze 3 in 1 aankondiging wordt door jullie zelf gebonden met bakkerstouw (verkocht op de optie-pagina) of een kleine design paperclip (niet meegeleverd). Om de kwaliteit van onze afwerkingen te beoordelen, kun je een eerste gratis voorbeeldtrouwkaart maken met de code van het gepersonaliseerde exemplaar. Voor meer informatie kun je op de aangegeven tijden contact met ons opnemen.

Dankzij het nobele ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk een ware uitnodiging tot geluk. Deze Trouwkaarten Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1 benadrukt het prille geluk van de bruid en bruidegom en benadrukt perfect uw uitnodigingstekst. Vergeet vooral niet jullie voornamen en trouwdatum op de uitnodiging te zetten! Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp maken van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier. Kies uw meest populaire lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw huwelijksbriefpapier te sublimeren en expressie te geven. Zoek ook de accessoires die bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodiging passen voor een perfecte eenheid in uw huwelijksdecoratie. Deze Trouwkaarten Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1 gecreëerd door Aude zal perfect passen bij alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Romantisch, Karamel Rozen, 3 in 1 afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te betrekken uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer informatie wenst, is onze account manager 5 dagen per week beschikbaar tijdens de aangegeven werkuren.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.