Trouwkaarten Romantisch & Teder
Trouwkaarten Romantisch & Teder goedkoop
Trouwkaarten Romantisch & Teder gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Romantisch & Teder

Ref : 09490-MA2-RV
vanaf €1.55 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Insteekvakje: 26cm x 16,5cm opengevouwen, 12cm x 16,5xm dichtgevouwen, met gebogen randen.
  • Grote kaart: 10,7cm x 15cm.
  • Kleine kaart: 9,5cm x 13,8cm.
Omschrijving Trouwkaarten - Romantisch & Teder

Nieuw en heel stijlvol!
Deze elegante huwelijksuitnodiging is ontworpen door Loanne. Ze past perfect bij de 'Romantisch & Teder' serie. Het model bestaat uit een Pocketfold met afgeronde asymmetrische flappen. Dit nieuwe formaat stelt u in staat om met de verschillende uitnodigingskaarten te spelen. De set bestaat uit: een Pocketfold en 2 uitnodigingskaarten in verschillende formaten. Afmetingen van de Pocketfold: gesloten: 16,7 x 12 cm, geopend: 16,7 x 26 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart: 15 x 10,7 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart voor het diner of de brunch van de volgende dag: 13,8 x 9,5 cm. Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf te monteren. Meer weten over dit artikel en onze papiersoorten? Neem contact op met onze klantenservice. Witte enveloppen zijn inbegrepen. Al onze huwelijksuitnodigingen met Pocketfold worden gedrukt op milieuvriendelijk papier. onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Romantisch & Teder bedacht door Aude zal ideaal zijn voor alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. Wilt u de kwaliteit van ons huwelijksdrukwerk beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Romantisch & Teder gratis te ontwerpen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Onze deskundigen staan klaar om u met raad en daad bij te staan tijdens de kantooruren die op de website worden vermeld. Wacht dus niet langer om contact met hen op te nemen, zij beantwoorden graag al uw vragen over uw huwelijksdrukwerk.

Kondig de belangrijkste dag in uw leven aan met deze unieke huwelijksuitnodiging. Uw gasten zullen verleid worden door deze Trouwkaarten Romantisch & Teder die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk op jullie uitnodiging te vermelden! U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwikkelen via onze ontwerpstudio door uw meest populaire lettertypestijl, ontwerp en afwerking te kiezen. Kies een papier met structuur om de mooie kant van de uiteindelijke kaart te accentueren. Ontwikkel uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires bij de uitnodiging te laten passen. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Romantisch & Teder die zich zal lenen voor vele gebieden, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Romantisch & Teder drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer informatie wilt over deze Trouwkaarten Romantisch & Teder, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze elegante huwelijksuitnodigingskaart zal u fascineren door zijn elegantie. Deze Trouwkaarten Romantisch & Teder geeft u alle ruimte om uw huwelijksceremonie aan te kondigen en ook het programma van de dag aan te kondigen. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijksceremonie op jullie uitnodiging te vermelden! Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld wordt voorgesteld. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de uitnodiging voor een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven nog mooier te maken. Vind ook de accessoires ontworpen op het ontwerp van deze uitnodiging voor de bruiloft aan het voor een perfecte match in uw decoratie voor de bruiloft. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Romantisch & Teder die geschikt zou kunnen zijn voor talloze thema's: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. U wilt de kwaliteit van onze huwelijksuitnodigingskaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Romantisch & Teder gratis te ontwerpen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op milieuvriendelijk papier. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de uren die op de website vermeld zijn. Wacht dus niet langer om contact met hen op te nemen, zij beantwoorden graag al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging.

Een gedistingeerde huwelijksuitnodiging in moderne trend zal alle ogen van uw entourage trekken met zijn blijvende gratie. De gebruikte stijl en kleuren zullen een gedistingeerde toon geven aan uw huwelijksuitnodiging. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst in stijl laten zien. Het is helemaal aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerptool! Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw huwelijksbriefpapier te verfraaien en expressie te geven. Vind dit ontwerp evenzeer gedaald op bruiloft accessoires, zoals beurs boekje, stickers, menu, enz., om uw gepersonaliseerde harmonieuze set te realiseren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Romantisch & Teder die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw trouwkaart past. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Indien u bijkomende informatie wenst, is onze klantendienst 5 dagen per week bereikbaar tijdens de vermelde uren.

Hier speelde onze ontwerper met de hete trends om deze huwelijksuitnodiging te ensceneren. Deze Trouwkaarten Romantisch & Teder zal indruk maken met zijn gratie en praktische bruikbaarheid. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk op jullie uitnodiging te vermelden! Met de hulp van de ontwerpstudio kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodigingskaart creëren. Kies uw favoriete typografie en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro extra zal het smaakvolle ontwerp van uw huwelijksbriefpapier accentueren. Zoek onze complementaire producten die in harmonie zijn met hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, stickers, menukaart...Deze Trouwkaarten Romantisch & Teder ontworpen door Aude zullen perfect passen bij alle aanstaande bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Romantisch & Teder gratis te maken. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Onze deskundigen staan klaar om u te helpen en te adviseren tijdens de openingsuren die op de website zijn aangegeven. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

Kondig met deze mooie huwelijksuitnodiging de mooiste dag van uw leven aan. Deze Trouwkaarten Romantisch & Teder zal u opvallen door zijn sierlijkheid en praktisch nut. Met deze aankondiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp van uw uitnodigingstekst op uw trouwkaart maken. Kies uw favoriete typografie en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de trouwkaart nog mooier te maken voor een van de mooiste gebeurtenissen in uw leven. Ontdek onze andere producten rond hetzelfde thema om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Romantisch & Teder van Aude zal ideaal zijn voor alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. U wilt de kwaliteit van onze trouwkaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Romantisch & Teder gratis te genereren. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gemaakt in ons atelier in het zuiden van Frankrijk. Onze deskundigen staan klaar om u met raad en daad bij te staan tijdens de openingsuren die op de website zijn aangegeven. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

Dankzij het elegante ontwerp zal uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk veranderen in een ware uitnodiging tot geluk. Deze Trouwkaarten Romantisch & Teder zal opvallen door zijn sierlijkheid en praktisch nut. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw onderneming haar aanwezigheid moet bevestigen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de sierlijke kant van de presentatie benadrukken. Ontdek ook de accessoires ontworpen op het ontwerp van deze bruiloft briefpapier om het voor een perfecte eenheid in uw bruiloft decoratie. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Romantisch & Teder die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt beoordelen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te laten ontwikkelen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Indien u meer informatie wenst over deze Trouwkaarten Romantisch & Teder, neem dan contact op met onze klantendienst.

Dankzij zijn lichtheid kondigt u de mooiste dag van uw leven aan met deze speciale huwelijksuitnodiging. Het ontwerp en de bepaalde kleuren geven een esthetische toon aan uw huwelijksuitnodigingskaart. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijksceremonie aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodigingskaart online maken via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Door voor een paar extra euro's een van onze gestructureerde papiersoorten te gebruiken, komt het esthetische ontwerp van uw uitnodiging beter tot zijn recht. Ontdek ook de accessoires die zijn ontworpen om bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodigingskaart te passen voor een perfecte match in uw trouwdecoratie. Kies deze mooie Trouwkaarten Romantisch & Teder die perfect zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chic. Wilt u de kwaliteit van ons huwelijksdrukwerk beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Romantisch & Teder gratis te maken. Al ons huwelijksdrukwerk

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.