Trouwkaarten Romantische palmen
Trouwkaarten Romantische palmen goedkoop
Trouwkaarten Romantische palmen gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Romantische palmen

Ref : 09492-MA2-RV
vanaf €1.55 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Insteekvakje: 26cm x 16,5cm opengevouwen, 12cm x 16,5xm dichtgevouwen, met gebogen randen.
  • Grote kaart: 10,7cm x 15cm.
  • Kleine kaart: 9,5cm x 13,8cm.
Omschrijving Trouwkaarten - Romantische palmen

Nieuw en heel stijlvol!
Deze elegante huwelijksuitnodiging is ontworpen door Loanne. Ze past perfect bij de 'Romantische palmen' serie. Het model bestaat uit een Pocketfold met afgeronde asymmetrische flappen. Dit nieuwe formaat stelt u in staat om met de verschillende uitnodigingskaarten te spelen. De set bestaat uit: een Pocketfold en 2 uitnodigingskaarten in verschillende formaten. Afmetingen van de Pocketfold: gesloten: 16,7 x 12 cm, geopend: 16,7 x 26 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart: 15 x 10,7 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart voor het diner of de brunch van de volgende dag: 13,8 x 9,5 cm. Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf te monteren. Meer weten over dit artikel en onze papiersoorten? Neem contact op met onze klantenservice. Witte enveloppen zijn inbegrepen. Al onze huwelijksuitnodigingen met Pocketfold worden gedrukt op milieuvriendelijk papier.

Hier heeft onze grafisch ontwerper gespeeld met de huidige trends om deze huwelijksuitnodigingskaart te maken. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten Romantische palmen die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Vergeet zeker niet uw voornamen en de huwelijksdatum op uw uitnodiging te vermelden! Het is helemaal aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerpstudio! Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro meer zal de eenvoudige kant van de presentatie benadrukken. Ontdek dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, en ga zo maar door om uw aangepaste harmonieuze set te genereren. Kies deze prachtige Trouwkaarten Romantische palmen die perfect zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Romantische palmen gratis te maken. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op milieuvriendelijk papier. Als u meer informatie wilt over deze Trouwkaarten Romantische palmen, neem dan contact op met onze expert.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.