Trouwkaarten Sterrenbeeld
Trouwkaarten Sterrenbeeld goedkoop
Trouwkaarten Sterrenbeeld gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Sterrenbeeld

Ref : 07327-ZA2-RV
vanaf €2.16 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Insteekvakje: 28 cm x 14 cm opengevouwen, 14 cm x 14 cm dichtgevouwen met afgeronde hoeken.
  • Grote kaart: 10cm x 12cm.
  • Kleine kaart: 10cm x 10cm.
  • Etiket: 4,5cm x 4,5cm.
Omschrijving Trouwkaarten - Sterrenbeeld

Creatieve trouwkaart met een sterren constellatie.

Chic formaat bestaande uit een vierkant insteekmodel (14x14cm) met een uitnodigingskaart (12x10cm), een antwoordkaart (10x10cm) en een mooi vierkant label.

Deze alles-in-één huwelijksaankondiging wordt geleverd op een sjabloon met voorgesneden drukranden. U monteert de kaarten eenvoudig zelf door ze uit het sjabloon te nemen en in de insteekkaart te leggen.

Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt.

Hier heeft onze grafisch ontwerper gespeeld met de gegeven trends om deze trouwkaart te ontwerpen. Deze Trouwkaarten Sterrenbeeld zal u betoveren met zijn subtiliteit en praktisch nut. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw verbintenis aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door uw favoriete lettertypestijl, lay-out en afwerking te kiezen. Ontdek onze esthetische afwerkingen die waarde en verfijning zullen toevoegen aan uw gehele compositie. Vind onze andere producten gerelateerd aan hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Sterrenbeeld ontworpen door Aude zal perfect passen bij alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. Wil je de kwaliteit van onze trouwkaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Sterrenbeeld gratis te ontwerpen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer informatie over deze Trouwkaarten Sterrenbeeld wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.