Trouwkaarten The Blue Gold
Trouwkaarten The Blue Gold goedkoop
Trouwkaarten The Blue Gold gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten The Blue Gold

Ref : 07307-TR2-RV
vanaf €1.86 Lees verder
Papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,5cm.
  • Kleine kaart: 6cm x 16,5cm.
  • Groot etiket: 2cm x 7,5cm.
  • Klein etiket: 2cm x 6,5cm
Omschrijving Trouwkaarten - The Blue Gold

Stijlvolle trouwkaart in blauw aquarel met gouden woorden.
Trendy formaat bestaande uit 3 verschillende kaarten: een uitnodiging met afgeronde hoeken (12x16,7 cm), een boekenlegger (6x16,7 cm) en 2 labels (2x7,5 cm en 6,5x2 cm).

Dit model wordt geleverd op een sjabloon met voorgesneden drukranden. U monteert de kaarten eenvoudig zelf door ze uit het sjabloon te nemen. U legt ze op elkaar en verbindt ze met Bakers Twine (optioneel).

Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt.

Hier speelde onze grafisch ontwerper met de hotste trends om dit huwelijksdrukwerk te creëren. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten The Blue Gold die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Met deze aankondiging beschikt u over de nodige ruimte om de plaats, de datum en het uur van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodigingskaart maken. Kies uw favoriete typografie en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro meer zal de eenvoudige kant van de presentatie benadrukken. Maak uw eigen ontworpen briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires op de uitnodiging te harmoniseren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten The Blue Gold die geschikt zou kunnen zijn voor vele gebieden: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten The Blue Gold drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Al onze trouwkaarten worden met zorg gedrukt in ons atelier in de Provence. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de openingstijden aangegeven op de website.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.