Trouwkaarten Viva la Pampa
Trouwkaarten Viva la Pampa goedkoop
Trouwkaarten Viva la Pampa gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Viva la Pampa

Ref : 09014-RR1-RV
vanaf €1.20 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 16,7 cm x 12 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Viva la Pampa


In de huidige trend biedt deze elegante huwelijksuitnodiging het toekomstige bruidspaar een smaakvolle illustratie. Het ontwerp en de gekozen kleuren geven een moderne toon aan jullie huwelijksuitnodigingskaart. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid moeten melden. Met de hulp van de ontwerpstudio kunt u een harmonieus ontwerp maken van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging. Kies uw favoriete typografie en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de voorgeschreven tekst als voorbeeld. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro meer zal de natuurlijke kant van de presentatie benadrukken. Ontdek onze aanvullende producten met betrekking tot hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Viva la Pampa, die geschikt zou kunnen zijn voor een verscheidenheid van gebieden: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Witte enveloppen worden gratis aangeboden en passen qua formaat bij uw huwelijksbriefpapier. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gedrukt in ons creatieve atelier in het zuiden van Frankrijk. Voor vragen over de afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven werktijden.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.