Trouwkaarten Voorjaarstakje
Trouwkaarten Voorjaarstakje goedkoop
Trouwkaarten Voorjaarstakje gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Voorjaarstakje

Ref : 09515-MA2-RV
vanaf €2.16 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Insteekvakje: 26cm x 16,5cm opengevouwen, 12cm x 16,5xm dichtgevouwen, met gebogen randen.
  • Grote kaart: 10,7cm x 15cm.
  • Kleine kaart: 9,5cm x 13,8cm.
Omschrijving Trouwkaarten - Voorjaarstakje

Nieuw en heel stijlvol!
Deze elegante huwelijksuitnodiging is ontworpen door Loanne. Ze past perfect bij de 'Voorjaarstakje' serie. Het model bestaat uit een Pocketfold met afgeronde asymmetrische flappen. Dit nieuwe formaat stelt u in staat om met de verschillende uitnodigingskaarten te spelen. De set bestaat uit: een Pocketfold en 2 uitnodigingskaarten in verschillende formaten. Afmetingen van de Pocketfold: gesloten: 16,7 x 12 cm, geopend: 16,7 x 26 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart: 15 x 10,7 cm. Afmetingen van de uitnodigingskaart voor het diner of de brunch van de volgende dag: 13,8 x 9,5 cm. Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf te monteren. Meer weten over dit artikel en onze papiersoorten? Neem contact op met onze klantenservice. Witte enveloppen zijn inbegrepen. Al onze huwelijksuitnodigingen met Pocketfold worden gedrukt op milieuvriendelijk papier. aart online ontwerpen via onze ontwerptool door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze papiersoorten met structuur kiezen om uw huwelijksuitnodiging te verfraaien en expressie te geven. Ontdek onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die zich zal lenen voor vele thema's zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt beoordelen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gedrukt in ons creatieve atelier in Aix-en-Provence. Als u meer informatie over deze Trouwkaarten Voorjaarstakje wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Dankzij het elegante ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging moeiteloos een ware uitnodiging tot geluk. De gekozen stijl en kleuren geven uw huwelijksuitnodiging een moderne toon. Vergeet niet uw voornamen en de datum van uw huwelijk op uw uitnodiging te vermelden! Met de hulp van de ontwerpstudio kunt u een harmonieus ontwerp maken van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier. Kies uw geprefereerde lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro extra zal het stijlvolle ontwerp van uw huwelijksuitnodigingskaart versterken. Vind onze aanvullende producten gerelateerd aan hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die geschikt zou kunnen zijn voor een verscheidenheid van thema's: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Trouwkaarten Voorjaarstakje afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze trouwkaarten op milieuvriendelijk papier. Als u vragen heeft over de afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven werktijden.

Deze chique huwelijksuitnodigingskaart zal u bekoren met zijn gratie. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst op een gedistingeerde manier weergeven. Met de hulp van een ontwerpstudio kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier realiseren. Kies uw meest populaire lettertypestijl en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd op de tekst die als voorbeeld is gegeven. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om uw huwelijksuitnodiging voor een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven nog mooier te maken. Ontdek ook de accessoires die passen bij het ontwerp van dit huwelijk briefpapier voor een perfecte match in uw bruiloft decoratie. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt controleren, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste trouwkaart gratis te maken. Al onze trouwkaarten worden met zorg gedrukt in ons atelier in Aix-en-Provence. Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om u te helpen tijdens de openingsuren die op de website zijn aangegeven. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksdrukwerk beantwoorden.

Een gedistingeerde huwelijksuitnodiging met een eigentijds ontwerp zal met zijn klassieke gratie alle ogen van de mensen om u heen vangen. Dit Trouwkaarten Voorjaarstakje benadrukt het prille geluk van het koppel en accentueert perfect de tekst van uw uitnodiging. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijksverjaardag op de uitnodiging te zetten! Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging realiseren. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro extra zal het smaakvolle ontwerp van uw huwelijksuitnodiging accentueren. Zoek onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Voorjaarstakje ontworpen door Aude zal perfect passen bij alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodigingskaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Voorjaarstakje gratis te ontwerpen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier in te kopen uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer advies nodig heeft over dit Trouwkaarten Voorjaarstakje, neem dan contact op met onze deskundige.

In de huidige stijl biedt deze nette huwelijksuitnodiging een elegante illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Het ontwerp en de gekozen kleuren zullen een esthetische toon geven aan uw huwelijksuitnodiging. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk op jullie uitnodiging te vermelden! Het is helemaal aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen samen te stellen via onze ontwerpstudio! Wat de afwerking betreft, moet u een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw huwelijksbriefpapier te sublimeren en expressie te geven. Ontdek ook de accessoires die bij het ontwerp van deze trouwkaart passen voor een perfecte eenheid in uw huwelijksdecoratie. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die zal passen in vele gebieden, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Al onze huwelijksuitnodigingskaarten worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in Aix-en-Provence. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de klantendienst tijdens de openingsuren die op de website zijn aangegeven.

Hier heeft de grafisch ontwerper gespeeld met de gegeven trends om deze huwelijksuitnodiging te creëren. Deze Trouwkaarten Voorjaarstakje benadrukt het toekomstige geluk van het paar en accentueert perfect uw uitnodigingstekst. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijksdag op jullie uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste trouwkaarten online ontwerpen via onze ontwerpstudio door de typografie, lay-out en afwerking van uw voorkeur te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de sierlijke kant van het display benadrukken. Zoek onze complementaire producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Tentoonstellingsboekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die zich zal lenen voor vele thema's zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Wilt u de kwaliteit van ons huwelijksdrukwerk beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Voorjaarstakje gratis te genereren. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op ecologisch papier. Als u meer informatie wilt over deze Trouwkaarten Voorjaarstakje, neem dan contact op met onze expert.

Deze stijlvolle huwelijksuitnodiging zal u betoveren met zijn gratie. Deze Trouwkaarten Voorjaarstakje benadrukt het prille geluk van het bruidspaar en benadrukt perfect uw uitnodigingstekst. Het is zeer belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw familie en vrienden hun aanwezigheid moeten bevestigen. U kunt de mooiste trouwkaart online maken via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Kies een papier met structuur om de stijlvolle kant van de uiteindelijke kaart te accentueren. Vind ook de accessoires die passen bij het ontwerp van dit trouwkaartenpapier voor een perfecte eenheid in uw trouwdecoratie. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die zal passen in vele gebieden, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodigingskaart past. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg ontworpen in onze creatieve studio in het zuiden van Frankrijk. Als u hierover meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kondig met deze bijzondere trouwkaart de meest glorieuze dag van uw leven aan met zijn lichtheid. De stijl en exquise kleuren geven een elegante toon aan uw huwelijksuitnodigingskaart. Met deze uitnodiging beschikt u over alle ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodigingskaart ontwerpen. Kies de letterstijl van uw voorkeur en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd op de tekst die als voorbeeld is gegeven. Accentueer de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Creëer uw eigen samenhangend briefpapier voor uw huwelijk door de accessoires op de uitnodiging op elkaar af te stemmen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Voorjaarstakje die zich zal lenen voor vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Inbegrepen in onze verkoopprijs is alles: Trouwkaarten Voorjaarstakje afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op milieuvriendelijk papier. Onze experts staan klaar om u te helpen tijdens de op de website aangegeven werktijden. Wacht dus niet

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.