Trouwkaarten Wilde bloemen
Trouwkaarten Wilde bloemen goedkoop
Trouwkaarten Wilde bloemen gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Wilde bloemen

Ref : 09893-MA2-RV
vanaf €1.55 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².

  • Insteekvakje: 26cm x 16,5cm opengevouwen, 12cm x 16,5xm dichtgevouwen, met gebogen randen.
  • Grote kaart: 10,7cm x 15cm.
  • Kleine kaart: 9,5cm x 13,8cm.
Omschrijving Trouwkaarten - Wilde bloemen


Deze prachtige huwelijksuitnodiging zal u bekoren met zijn gratie. Het ontwerp en de bepaalde kleuren zullen een verzorgde toon geven aan uw huwelijksuitnodiging. Het is zeer belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw gasten hun aanwezigheid moeten melden, meedeelt. U kunt de mooiste huwelijksuitnodigingskaart online ontwikkelen via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de eenvoudige kant van de presentatie benadrukken. Vind onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te ontwikkelen. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Wilde bloemen ontworpen door Aude zal perfect passen bij alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Wilde bloemen drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Al ons huwelijksdrukwerk wordt met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in het zuiden van Frankrijk. Indien u nog meer instructies wenst, staat onze klantendienst 5 dagen per week tot uw beschikking tijdens de vermelde kantooruren.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.