Trouwkaarten Zilverpenning Kroon
Trouwkaarten Zilverpenning Kroon goedkoop
Trouwkaarten Zilverpenning Kroon gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Zilverpenning Kroon

Ref : 08939-SP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Trouwkaarten - Zilverpenning Kroon

Dit model huwelijkskaart dat doet denken aan bruidskransen is perfect voor een thema landelijk en natuur. Op de 3 kaarten die samen deze sierlijke aankondiging vormen, speelt de grafisch ontwerper met een bloemenkroon die bestaat uit eucalyptusbloemen, wilde wortelbloemen en judaspenningen. Dit formaat, Opgestapeld of 3 in 1 genaamd, maakt gebruik van de codes van de traditionele aankondiging. De set bestaat uit een trouwkaart van 12 cm x 16,7 cm, een programmakaart of een uitnodigingskaart voor de brunch op de volgende dag van 10 cm x 13 cm en een kaartje van 12 cm x 7 cm dat gebruikt kan worden als antwoordkaart. Kan door jullie zelf worden vastgemaakt met bakkersgaren, optioneel. Heb je meer informatie nodig over onze mooie afwerkingen? Neem contact op met onze klantenservice op de aangegeven tijden. Geleverd met witte enveloppen.

Dankzij het voorname ontwerp zal uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk veranderen in een ware uitnodiging tot geluk. Uw gasten zullen worden betoverd door deze Trouwkaarten Zilverpenning Kroon die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Vergeet niet jullie voornamen en de huwelijksdatum op de uitnodiging te zetten! U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online ontwikkelen via onze ontwerpstudio door de typografie, het ontwerp en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw trouwkaart te sublimeren en expressie te geven. Ontdek onze complementaire producten die samenvallen met hetzelfde thema om een harmonieuze huwelijks stationery te realiseren. Tentoonstellingsboekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Zilverpenning Kroon ontworpen door Aude zal ideaal zijn voor alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt controleren, bieden wij de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Al onze trouwkaarten worden met zorg ontwikkeld in ons creatieve atelier in Aix-en-Provence. Onze medewerkers van de klantendienst staan tot uw beschikking tijdens de openingsuren die op de website zijn aangegeven. Wacht dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.