Trouwkaarten zonder Foto


spinner carteland
Avis clients
Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold

S. Rudy Gepubliceerd op 27/01/2022 following an order made on

Nature Inspired & Gold

5/5

Zeer ordelijk en goed ingepakt.

Trouwkaarten Silhouette, veldbloemen, in twee kleuren

K. Nikki Gepubliceerd op 07/07/2021 following an order made on

Silhouette, veldbloemen, in twee kleuren

5/5

Mooi product

Trouwkaarten Palma Terracotta, Tropical chic, 12 x 16,7 cm

M. Jaspers Gepubliceerd op 06/07/2021 following an order made on

Palma Terracotta, Tropical chic, 12 x 16,7 cm

5/5

Prachtig ontwerp. Formaat werd aangepast op vraag waarvoor dank

Hoe maak je een huwelijksaankondiging zonder foto

Specialist in online huwelijksaankondigingen drukken, Carteland biedt een breed scala aan uitnodigingen zonder foto om jullie verbintenis aan te kondigen. Met deze geïllustreerde sjablonen kunt u een klassieke kaart naar uw dierbaren sturen om de datum van uw huwelijk mee te delen. Carteland zorgt voor het drukwerk en de levering van uw uitnodigingskaarten. Toekomstige bruiden en bruidegoms kunnen een sample van hun ontwerp bestellen voor slechts 5,50 euro! Met deze service bent u verzekerd van de kwaliteit van uw kaarten en kunt u indien nodig wijzigingen aanbrengen in uw ontwerpen.

Na het selecteren van het ontwerp van uw keuze en het gewenste formaat, gaat u naar het gedeelte personalisatie om uw eigen kaart zonder foto te maken. Voeg mooie illustraties toe, evenals de tekst die jullie verbintenis aankondigt. De binnen- en achterkant van je kaart zijn goed te zien. Om u een uitzonderlijke afdrukkwaliteit te bieden, zijn ook verschillende papiersoorten beschikbaar: Cartomat, Creation of Iridescent. De verniste optie biedt extra bescherming voor uw kaarten en biedt een glanzende of matte afwerking, afhankelijk van uw voorkeur. Witte enveloppen zijn inbegrepen in uw bestelling. U kunt echter ook kiezen voor gekleurde enveloppen als optie. De Tranquility Option is voor u beschikbaar om foutloze uitnodigingen te garanderen. Inderdaad, spelling en lay-out worden door onze teams gecontroleerd.

Waarom een sjabloon zonder foto kiezen?

Wilt u niet met een foto op uw uitnodiging? Gebrek aan tijd om een foto te kiezen die bij de heer en mevrouw past, verlegen of bescheiden, een uitnodigingskaart zonder fotoheeft vele voordelen. Bovendien heeft een uitnodiging zonder foto het voordeel eeuwig en universeel te zijn. U kunt de aankondiging van uw huwelijk voorzien van de voornaam van het bruidspaar, de datum en de plaats van de plechtigheid. U kunt ook een uniek sjabloon maken door een blanco sjabloon te gebruiken. Veel plezier met het gebruik van de kleurcode en illustraties geïnspireerd door uw thema. Eén woord van orde: laat uw creativiteit spreken!

Voor eenhuwelijk met een reisthema kunt u met het vliegtuigticket uw dierbaren uitnodigen om op te stijgen! Voor een gastronomische verbintenis zullen uitnodigingen voor een gastronomisch huwelijk, geïllustreerd met zoetigheden, het water in de mond van uw geliefden doen lopen. Voor een herfst- of winterbruiloft vindt u ook een collectie gewijd aan winterbruiloft uitnodigingen: zwart en goud in de geest van Kerstmis of ijzig grijs met fijne typografie, u zult uw gasten gemakkelijk onderdompelen in de gewenste sfeer. Sommige modellen zijn speciaal ontworpen voor een bruiloft met een oriëntaals, campagne of cinematografisch thema. Voor natuurminnende koppels of voor een voorjaarsceremonie, ontwerp een uitnodiging voor een vlinderbruiloft om jullie vlucht naar jullie nieuwe huwelijksleven aan te kondigen!

Welke tekst voor jullie geïllustreerde uitnodiging?

Met geïllustreerde uitnodigingen kunnen jullie een grotere taankondiging opnemen dan met een foto-uitnodiging. Op deze manier zal uw aankondiging meer opvallen. Het lettertype en de typografie die u kiest, zullen ook helpen. Probeer een tekst te schrijven met een punt van humor en originaliteit door bijvoorbeeld terug te denken aan uw ontmoeting. Als u inspiratie te kort komt, laat u dan inspireren door onze sjablonen voor trouwteksten voor uw uitnodiging.