Trouwkaarten zonder Foto Poederkleuren
Trouwkaarten zonder Foto Poederkleuren goedkoop
Trouwkaarten zonder Foto Poederkleuren gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten zonder Foto Poederkleuren

Ref : 07061-TR2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16.7 cm
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Grote kaart: 12cm x 16,5cm.
  • Kleine kaart: 6cm x 16,5cm.
  • Groot etiket: 2cm x 7,5cm.
  • Klein etiket: 2cm x 6,5cm
Omschrijving Trouwkaarten zonder Foto - Poederkleuren

Trouwkaart in trendkleuren, poederroze. Huwelijk set: uitnodigingen, save-the-date of rsvp-kaarten, bedankkarten etc...

Kondig met dit prachtige trouwpapier de mooiste dag van uw leven aan met zijn luchtigheid. Deze Trouwkaarten zonder Foto Poederkleuren zal u behagen met zijn elegantie en bruikbaarheid. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres noteert en de datum waarop uw familie en vrienden hun aanwezigheid moeten bevestigen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld wordt voorgesteld. Kies voor een van onze verschillende papiersoorten met structuur om het huwelijksdrukwerk voor een van de belangrijkste momenten in uw leven nog mooier te maken. Vind ook de accessoires gecoördineerd met het ontwerp van deze trouwkaart voor een perfecte match in uw bruiloft decor. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten zonder Foto Poederkleuren die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten zonder Foto Poederkleuren afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gemaakt in onze creatieve studio in de Provence. Voor vragen over de afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven werktijden.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.