Vrienden Doopkaartjes Vredesduif, bloemenband, blauw
Vrienden Doopkaartjes Vredesduif, bloemenband, blauw goedkoop
Vrienden Doopkaartjes Vredesduif, bloemenband, blauw gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Vrienden Doopkaartjes Vredesduif, bloemenband, blauw

Ref : 08204-EL1-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 10 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Vrienden Doopkaartjes - Vredesduif, bloemenband, blauw
Bent u op zoek naar originaliteit voor de doop van uw zoontje? Met de verschoven vouw zal deze mooie, doopaankondiging met bloemenband de beste boodschapper zijn zodra hij gepersonaliseerd is. Op de flap met een blauwe achtergrond wordt de voornaam van de dopeling onthuld door een duif, symbool van de Heilige Geest in wiens naam dit sacrament wordt gegeven. Aan de linker binnenzijde staat een Bijbeltekst, terwijl aan de rechterzijde uw aankondigingstekst voor de doop wordt geaccentueerd door een band met bloemen. Met behulp van de ontwerpstudio kunnen achtergrondkleur, typografie of foto eenvoudig in een paar klikken worden toegevoegd. U kunt de afdrukkwaliteit beoordelen door uw eerste gratis doopkaart te maken (zie promo-code op de website). Neem indien nodig contact met ons op de op de site vermelde tijden. Idee voor een uitnodigingstekst voor de doop aangekondigd door de ouders : Tot onze grote vreugde nodigen wij u uit voor de doop van onze zoon Cyprianus op zondag ... om 11.00 uur in de kerk van Sainte-Anne de Laville. Geleverd met effen witte enveloppen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.