Vintage Trouwkaarten

Met een knipoog naar het verleden, naar een specifieke modebeweging, een speciale tijd waar jullie iets mee hebben... dat is vintage. Op deze pagina staan alvast wat voorbeelden om mee te beginnen. Een vintage trouwkaart is uiteraard bij voorbaat tijdloos en meteen al een klassieker!

spinner carteland
Avis clients
Trouwkaarten Planten kader, watergroen

V. Esther Gepubliceerd op 17/08/2021 following an order made on

Planten kader, watergroen

5/5

Heel erg mooi! Goede kwaliteit, ik wilde iets met bloemen en rustige, lieflijke pasteltinten qua kleuren. De achterkant was een beetje saai wit, maar was naar wens te bewerken met een andere achtergrondkleur en in te voegen afbeeldingen. Het kwam in een mooi doosje met de namen van de medewerkers, erg leuk, oog voor detail. Papier kwaliteit is goed. Fijn dat het papier zonder chloor is gedrukt. Kwalitatief erg goed, ben zeer tevreden!

Trouwkaarten Silhouette, veldbloemen, in twee kleuren

K. Nikki Gepubliceerd op 07/07/2021 following an order made on

Silhouette, veldbloemen, in twee kleuren

5/5

Mooi product

Liberty Trouwkaarten Liberty Love

W. Carlien Gepubliceerd op 29/06/2021 following an order made on

Liberty Love

5/5

Helemaal aangepast maar perfect! Een erg mooie kaart

Het is zover, je bent pas verloofd en je bereidt je voor op de grote dag die komen gaat. Plaats, gasten, outfits en natuurlijk, het thema. Voor de gelegenheid heeft u gekozen voor een trendy en zeer populair vintage thema. Het is een groot plezier uw verbintenis te vieren met uw vrienden en familieleden op een guinguettedeuntje en dankzij uw verbeelding zult u hen kunnen meevoeren naar een andere wereld. Het decor is uitgedacht en u wilt de details samenstellen om de beroemde vintage aankondiging van uw dromen te produceren. Maar heb je nagedacht over de vele kenmerken van het ontwerp? Want ja, er zijn vele stijlen, accessoires en elementen beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw vintage huwelijksaankondiging het glamoureuze tintje krijgt dat perfect past bij uw vintage trouwwensen!

Welke stijl kiest u voor een vintage huwelijksaankondiging?

Zoals we weten, kan vintage vele tijdperken omvatten. Dus welke moet je kiezen? Afhankelijk van uw inspiratie en persoonlijke smaak hebt u de keuze uit verschillende stijlen en details die van uw vintage huwelijksaankondiging een uitzonderlijke uitnodiging zullen maken. Of het nu gaat om de jaren '30, '50 of '70, zoek uw tijdperk en maak een reis door het verleden.

Houdt u van de "Roaring Twenties"-stijl? Dit is een leuk en eigenzinnig thema dat uw gasten in verrukking zal brengen en u een "Gatsby"-sfeer belooft! Met een decor dat een film waardig is en kostuums die daarbij passen, stelt u uw uitnodiging in dezelfde toon dankzij felle kleuren en een zorgvuldig aangebrachte selectieve vernis. Een echte VIP-uitnodiging, die een art-decostijl geeft die zeer gewild is voor het evenement.Uw bruiloft belooft een prachtige horizon, en zelfs stralend weer op de grote dag. Neem het vintage landthema over en leef u uit met de vele mogelijkheden die de natuur biedt! Maak een bloeiende aankondiging voor de gelegenheid met een elegant ontworpen bloemenpracht, die de zoetheid van jullie verbintenis symboliseert.

 • Denk ook aan spelen met de eenvoud van een ouderwetse look met een kleurenpalet van zacht bruin, tot crème en natuurlijke roze tinten. Zo kun je een unieke en chique sfeer creëren door je vintage huwelijksuitnodiging eruit te laten zien alsof deze in het verleden is gemaakt...

Hoe personaliseer je een vintage huwelijksuitnodiging

Het personaliseren van je vintage huwelijksuitnodiging is de sleutel tot een geslaagde uitnodiging. Kies de details met precisie en volgens uw voorkeuren, durf uw geliefde thema te benadrukken en breng er uw vleugje moderniteit of originaliteit in.

  • Foto's zetten u in de schijnwerpers op uw uitnodiging. Maar niet zomaar foto's! Je kunt zwart-witfoto's of verouderde effecten gebruiken om een sfeer te creëren die je terug in de tijd brengt.

   Vintage graphics kunnen verfijnd en subtiel zijn, of juist heel uitgebreid. Het is daarom verstandig om het visuele van uw vintage huwelijksaankondiging zorgvuldig te bepalen, zodat het zo harmonieus mogelijk is. U kunt kiezen tussen kleurrijke patronen of een meer neutrale tint, het is aan u om de juiste keuze te maken!"

   Wilt u de originaliteit tot het uiterste drijven? Je hebt gelijk, je trouwt maar één keer! Zoek de elementen die uw aankondiging leuk maken, het verlangen en de belangstelling van uw gasten wekken en een vreugdevolle en feestelijke avond beloven. Een aankondiging op een oude krant, in de stijl van een gevonden ansichtkaart of een liefdesbrief... Vertegenwoordig je gevoelens en breng je geluk over.

   Hoe maak je een unieke vintage huwelijksaankondiging?

   Een vintage huwelijksaankondiging is bedoeld om authentiek te zijn. Fantasie is grenzeloos en essentieel om uw dierbaren de sfeer te laten zien die u wilt brengen in uw ceremonie. Duik daarvoor in de wereld van oude ornamenten en texturen die de gevoelens van weleer oproepen.

  • Alle vormen en texturen zijn mogelijk om de aankondiging van uw dromen te maken. Het kraftpapier als een perkament, zal deze oude en mysterieuze indruk geven terwijl de ronde vormen, in waaier, vlag of guinguette, de creativiteit uw beste troef zal zijn. Dit is een geweldige manier om uw gasten te verrassen, en ze zullen zeker het thema van het evenement opmerken.

   Waarom geeft u uw vintage huwelijksaankondiging niet een meer unieke uitstraling door enkele sierlijke details toe te voegen? Kantwerk, mooi borduurwerk of zelfs gehaakte boorden kunnen een lichtgekleurde kaart verfraaien en esthetisch verrijken.

   U kunt uw aankondiging ook verrijken met een accessoire dat de aankondiging van uw feest een persoonlijk tintje geeft en uniek maakt! Voeg een kleine sleutel toe die de deuren van de liefde opent, een klein takje gevriesdroogde bloem, of een kleine decoratieve strik waaraan een klein hartje hangt, bevorderlijk voor de dromen van eeuwige gevoelens.

   Hoe maak je je vintage huwelijksaankondiging persoonlijk?

   De tekst en typografie spelen een essentiële rol bij het maken van een vintage huwelijksaankondiging. De inventiviteit van de woorden op het papier, poëtische boodschappen, ronde letters, maak gebruik van dit thema dat rijk is aan fantasie en geef met fantasie vorm aan de verklaring van uw evenement.

   De typografie zal in staat zijn om de tekst te sublimeren van datgene dat u besloten heeft over te brengen. Speciale lettertypes, afgemeten kalligrafie, denk aan het gebruik ervan en maak van uw boodschap een betovering voor het oog.
  • Naast de keuze van de teksten en het accentueren van de plaats, de datum en het thema, kunt u uw gasten een klein ontroerend geschenk voorstellen, zoals een passage uit een van uw favoriete gedichten of een citaat dat uw verbintenis weergeeft. Als je de ziel van een schrijver hebt, formuleer dan je eigen voorwoord waarmee je een nieuw hoofdstuk in je leven opent...

   Je huwelijk is het resultaat van een mooi verhaal dat je kunt vertellen. Vertel in een paar woorden in jullie vintage huwelijksaankondiging het verhaal van jullie ontmoeting. Dankzij de talenten van uw pen of die van een gespecialiseerde schrijver, kunt u de belangrijkste momenten van uw liefde herbeleven, voor het allergrootste geluk.

Het huwelijk is een heilige verbintenis die niet mag worden vergeten. De vintage huwelijksaankondiging brengt die unieke band tussen uw feest en alle dierbaren die u daarbij steunen. Het thema belooft een feestelijke en tijdloze sfeer, die de visie van een ander tijdperk doet herleven. Met uw eigen persoonlijke toets, het ontwerp van uw boodschap en de bijbehorende versieringen wordt dit een unieke en zeer persoonlijke kaart. De vintage trouwkaart is de officiële aankondiging van de mooiste dag van jullie leven...In hetzelfde thema: goedkope vintage trouwkaart, vintage bohemien trouwkaart, vintage landelijke trouwkaart.

Tot slot zijn hier nog enkele andere veelvoorkomende thema's voor het maken van een aankondigingskaart: boheme, winter, romantisch, traditioneel, rond, oosters, eenvoudig, clutch, liberty, chic, kraft, zee.