Vintage Geboortekaartjes

Ontdek de ontwerpen van onze grafische ontwerpers in een Old school look, vintage stijl, of retro spirit om op een originele manier de geboorte van uw kind aan te kondigen. Onze Vintage-uitnodigingen zijn tijdloos. Ze hebben de perfecte balans gevonden tussen traditie en moderniteit. 

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes Luchtballon jongen

E. Eline Gepubliceerd op 19/04/2022 following an order made on

Luchtballon jongen

5/5

Prachtige kwaliteit

Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

Klassieke Geboortekaartjes Fall in Love

R. Deborah Gepubliceerd op 13/04/2021 following an order made on

Fall in Love

5/5

Perfect

Geboortekaartjes Knuffelpauze, meisje, konijntje

S. Bakay Gepubliceerd op 24/11/2020 following an order made on

Knuffelpauze, meisje, konijntje

5/5

Super leuke kaart

Na vele maanden wachten, is de baby er eindelijk! De vreugde is op zijn hoogtepunt sinds de familie is gegroeid. Er is tenslotte niets mooiers dan de geboorte van een kind. Kondig het gelukkigste nieuws aan met stijl en elegantie dankzij een schattig vintage geboortekaartje. Trendy en tijdloos, met onze creaties kunt u uw geluk delen met iedereen om u heen. Zachte pastelkleuren om uw boodschap een zachte tint te geven, harmonieuze tekeningen met een vleugje "old shool" om uw geluk te illustreren, zorgvuldige kalligrafie om uw woorden te laten oplichten: creëer een unieke kaart die u weerspiegelt. Wanneer u uw vintage geboortekaartje ontvangt, zullen uw familie en vrienden zich waarschijnlijk bijzonder bevoorrecht voelen. Het is voor hen een geweldige manier om een onuitwisbare herinnering aan deze ongelooflijke dag te bewaren.

Waarom kiezen voor een vintage geboortekaartje?

De keuze van het thema voor uw aankondiging is van groot belang. Het thema van uw geboortekaartje is van groot belang en zal uw persoonlijkheid weerspiegelen. Door voor een vintage model te kiezen, zult u al uw ontvangers zeker verrassen en ontroeren. Hier zijn 4 redenen om voor het retrogevoel te vallen:

Origineel en tijdloos, de wereld van vintage is bijzonder modieus. Deze kleine knipoog naar het verleden straalt onmiddellijk vreugde en goed humeur uit.

De vintage geboortekaartjes zijn uniseks, geschikt voor zowel een jongetje als een klein meisje. Het is een geweldige manier om je baby speciaal te laten voelen. Het is een geweldige manier om je baby speciaal te laten voelen. Het is een geweldige manier om je baby speciaal te laten voelen. De allerkleinsten zullen de zeer trendy graphics waarderen. De grootouders zullen met nostalgie terugdenken aan de voorbije decennia dankzij de charmante, opnieuw bekeken illustraties.

Onze site biedt een breed scala aan vintage producten. Wij bieden een breed scala aan vintage producten, zodat je een unieke en gepersonaliseerde match kunt maken.

Welke elementen moeten er op een vintage geboortekaartje staan?

Terwijl sommige ouders een groot aantal elementen willen communiceren, willen anderen juist neutraal en sober zijn. Hoe je er ook over denkt, wij hebben een gedetailleerde lijst met de essentiële details die je op je vintage geboortekaartje moet schrijven.

De naam en het geslacht van de baby zijn zonder twijfel de twee meest verwachte gegevens. Alle lezers zijn benieuwd naar de identiteit van uw kleintje!

De dag en het tijdstip van de geboorte van uw kind zetten deze grote gebeurtenis in de tijd. De attentsten zullen niet nalaten deze meteen in hun agenda te noteren.

De lengte en het gewicht van de baby zijn kernachtige details waar ook uw dierbaren blij mee zullen zijn.

Naast de voor- en achternaam van de moeder en de vader, mag u niet aarzelen om de broers en/of zussen van uw pasgeborene een naam te geven. Op deze feestelijke dag is het absoluut noodzakelijk om de hele stam te vermelden!"

Vul je adres in en geef aan of er een geboortelijst is ingediend, zodat jullie kleine engel verwend kan worden.

Doe je vintage geboortekaartje helemaal op maat door het eerste portret van jullie baby toe te voegen. Alleen, met papa en mama of omringd door broers en zussen, kies de foto die je het meest geschikt lijkt.

Wie moet je een vintage geboortekaartje sturen?

Traditioneel gezien is dit soort post bestemd voor familie en goede vrienden. U kunt uw lijst echter uitbreiden door uw dierbaren toe te voegen. De mensen die op de uitkijk hebben gestaan voor het goede nieuws zullen blij zijn een vintage geboortekaartje te ontvangen.

Of je nu een heel grote familie hebt of een kleine vriendenkring, je moet eraan denken iedereen op de hoogte te brengen, zonder uitzondering. Om te voorkomen dat u een fout maakt, is het raadzaam om van tevoren rustig een complete lijst van ontvangers op te stellen.

Uw vrienden hebben uw zwangerschap waarschijnlijk intens meegemaakt. Ze wachten dan ook vol ongeduld op de komst van je kleine schat. Het is daarom van essentieel belang dat u hen officieel op de hoogte brengt met een gepersonaliseerde kaart.

Uw collega's op het werk zullen het fijn vinden om tijdens uw zwangerschapsverlof iets van u te horen. U kunt besluiten om een individuele of groepsaankondiging naar het hele kantoor of team te sturen.

U kunt ook al het medisch personeel dat u de afgelopen negen maanden heeft gevolgd, bedanken door hen deze vrolijke correspondentie te sturen. Ook het personeel van het ziekenhuis of de kliniek die uw kraambed verzorgt, zal geraakt worden door deze delicate aandacht.

Wanneer moet u uw vintage geboortekaartje versturen?

Uw kleintje is er al een paar dagen. Je wordt overspoeld door geluk en hebt geen tijd om je zorgen te maken over de correspondentie. Wees gerust, je hebt de tijd om je vintage geboortekaartje te versturen. Het is gebruikelijk om deze mooie kaarten binnen drie tot vier maanden na de komst van de baby te versturen. Volg onze tips en trucs voor een efficiënte organisatie.

Kies zo vroeg mogelijk een sjabloon voor uw aankondiging en stel al tijdens de zwangerschap een ontwerptekst op. U kunt deze paar regels zelf schrijven of onze online tekstideeën als inspiratie gebruiken. U kunt ook beslissen over de kwaliteit van het papier, de eventuele toevoeging van illustraties of foto's en de keuze van de enveloppen.

Lijst het aantal geadresseerden en hun adressen om kostbare tijd te besparen op de dag van de voorbereiding van de enveloppen.

Nadat de baby is geboren, gaat u verder met de realisatie van uw kaarten. Maak het vooraf opgestelde kunstwerk concreet en maak uw ontwerp af. Nadat u de foto('s) van uw kind hebt toegevoegd, hoeft u alleen nog maar de artikelen te bestellen.

Wanneer u de vintage geboortekaartjes ontvangt, vraagt u iemand uit uw omgeving om u te helpen de adressen te kopiëren. Zodra u dit hebt gedaan, hoeft u uw kostbare post alleen nog maar met een gerust hart te versturen.

Klassiek en helemaal van deze tijd: met de vintage geboortekaartjes die op onze site worden aangeboden, kunt u uw aankondiging sublimeren en een hoogwaardig aandenken aan al uw dierbaren geven. Zonder verdere omhaal, maak unieke en aangepaste retro ontwerpen online zonder de minste moeite. Ons team is beschikbaar en luistert naar uw wensen en begeleidt ons van begin tot eind bij de realisatie van uw project. Bezorgd om uw tevredenheid, hechten wij veel belang aan de kwaliteit van onze diensten. Wij staan tot uw beschikking voor alle verdere informatie die u nodig mocht hebben.