Wenskaarten

Mooie kerstkaarten maken voor vrienden en familie. Kies een model naar keuze, staand, liggend of vierkant,
en kijk wat de voorgestelde mogelijkheden zijn.

spinner carteland

Het vakantieseizoen is het perfecte moment om uw dierbaren te herinneren aan uw genegenheid voor hen. Het is ook het perfecte moment om allerlei wensen voor het komende jaar over te brengen, vooral aan uw partners en medewerkers. Helaas is het vaak niet mogelijk om al uw dierbaren onder één dak samen te brengen. Het uiten van goede wensen via de telefoon kan ook ingewikkeld zijn. Dus, voor dit jaar, waarom kiezen we er niet voor om te schrijven, dankzij de 2021-wenskaart? Traditioneel en tijdloos, het is het symbool van een delicate en bijzondere aandacht, en zal de ontvangers bevallen wie ze ook zijn. Volledig aanpasbaar, u kunt het formaat, papier, kleuren, boodschap of illustratie (foto of tekening) kiezen dat het beste bij uw wensen past. Laat uw creativiteit en uw hart spreken door middel van uw 2021-groetkaarten.

Naar wie kun je je 2021-wenskaarten sturen?

Je hebt besloten om de sprong te wagen? Eerst en vooral moet je beslissen naar wie je je kaarten wilt sturen. Deze kleine aandacht past inderdaad bij meerdere mensen in uw entourage.

 • Je familie. Ze zijn vaak de eerste persoon waar we aan denken als we onze 2021-groetkaarten voorbereiden. Voor familieleden, dichtbij of ver weg, zal een kaart uw familiegeest wekken en uw banden versterken.
 • Je vrienden. Er wordt vaak gezegd dat ze als een tweede familie zijn. Het is dus belangrijk om voor hen te zorgen en hen het beste te wensen voor het komende jaar. Schrijf je eigen tekst en voeg een gepersonaliseerde grap toe om ze een glimlach te bezorgen!
 • Je collega's. Te vaak vergeten, zijn ze een emblematisch gezicht van je dagelijks leven. Profiteer van de mailing van uw Happy New Year 2021-postkaart om hen een klein woordje dank te sturen of om hen prettige feestdagen te wensen.
 • Uw medewerkers. Om hen te laten zien dat u hen waardeert, hen te feliciteren met hun werk of hen aan te moedigen voor de uitdagingen die hen te wachten staan, kunt u hen een nieuwjaarskaart voor 2021 sturen, en vergeet niet een motiverend citaat toe te voegen! Bovendien zijn sommige formaten al voorbereid op specifieke beroepen.

Welke redenen kunt u zich het goede jaar wensen in de vorm van een 2021-wenskaart?

Het presenteren van uw wensen via een 2021 Happy New Year briefkaart, in plaats van een simpel telefoontje of een snelle sms, heeft een aantal voordelen. Inderdaad, het is zowel een kans om :

 • Het bestendigen van een mooie traditie die ten tijde van de dematerialisatie geleidelijk aan verdwijnt. Introduceer deze gewoonte elk jaar, zodat u deze kunt delen en doorgeven aan de jongere generaties.
 • Contacten met mensen op afstand onderhouden of terugkrijgen. Gevangen in de stroom van ons dagelijks leven, zijn er vaak mensen die we opzij zetten bij gebrek aan tijd of gewoon omdat we vergeten zijn. Profiteer van het sturen van een Happy New Year 2021-postkaart om hen te vertellen dat u aan hen denkt.
 • Om te behagen en je geluk te delen. Breng een glimlach op het gezicht van uw dierbaren met een grappige en ontroerende foto van uw familie of een serie foto's die de goede tijden weergeven die u met z'n allen hebt doorgebracht.
 • Motiveer je troepen! Als u de teamgeest van uw collega's of medespelers moet stimuleren, herinner hen dan aan de waarden die u binden en de gemeenschappelijke doelen die u motiveren, bijvoorbeeld met het bedrijfsmotto.

Welke soorten 2021-groetkaarten moet je kiezen om je emoties het beste over te brengen?

Aangezien onze kaarten op uw gemak kunnen worden gepersonaliseerd, is de keuze van het ontwerp en de tekst volledig aan u. Hier zijn een paar tips over de ontwerpen en het gebruik ervan.

 • Nuchter en verfijnd. Ideaal als onderdeel van een 2021 Happy New Year kaart voor uw medewerkers, of uw personeel. Dit laatste zal zowel door het ontwerp en de moderne esthetiek als door uw aandacht worden verleid.
 • Vergulden en vernis. Kies een glinsterende 2021 nieuwjaarskaart om kinderen te verbazen en uw dierbaren te verblinden. Op deze manier kan uw kleine woordje ook een esthetisch aspect hebben en gebruikt worden als een decoratief element op zich.
 • Aangepaste tekst. Een onmisbaar element van de 2021 Best wishes card, het kan klassiek of compleet gek zijn, afhankelijk van uw wensen. Laat uw creativiteit voor zich spreken om een nog originelere en onvergetelijkere boodschap over te brengen.
 • Persoonlijke foto's. Momenten met uw familie om uw geluk te delen, het openen van de kerstcadeaus van uw kinderen om de kerstman te bedanken, herinneringen aan uw vakantie met vrienden om u te herinneren aan de warmte van de zomer... Alles is mogelijk om uw Happy New Year 2021-kaart te versieren!

Wanneer is het juiste moment om uw 2021-wenskaarten te versturen?

Heb je het ontwerp van je dromen gerealiseerd? Als uw kaarten eenmaal zijn ontvangen en zorgvuldig in de bijgeleverde enveloppen zijn gestopt, hoeft u alleen nog maar te bepalen wat het beste moment is om ze naar uw dierbaren te sturen!

 • Kerstmis. Voor degenen die zo snel mogelijk willen beginnen, maak van uw 2021-wenskaart een kerstcadeau! U kunt dan kiezen voor een rode of gouden omslag en uw beste kerstmanpak aantrekken voor de hoofdfoto.
 • Oudejaarsavond. Het klassieke doel van een 2021-groetkaart is vooral om de mensen om je heen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Voor nog meer effect, probeer ervoor te zorgen dat uw enveloppen op 31 december of 1 januari op de plaats van bestemming aankomen!
 • Begin 2021. Je was op vakantie en miste het vinkje voor de geloften van dit jaar? Geen zorgen voor de laatkomers. Het is gebruikelijk om een periode van één tot twee maanden te laten staan waarin de wens voor het nieuwe jaar nog steeds relevant is. Zo kunt u uw kaarten tussen januari en maart zonder angst opsturen.

Familie, vrienden, collega's of trouwe medewerkers, de 2021-wenskaart kan voor alle soorten mensen bedoeld zijn. Dankzij de volledig aanpasbare functies kan hij in alle rust worden aangepast aan situaties, smaken, ontvangers of gelegenheden. Doe een stap vooruit aan het einde van 2019, en stuur al uw liefde, uw wensen voor geluk, of zelfs uw aanmoediging en dank dankzij onze 2021-wenskaart modellen! Het kleine extraatje? Bij Carteland is het behoud van bossen erg belangrijk voor ons en daarom worden al onze kaarten gedrukt op papier uit eco-beheerde bossen. Dus zet je creativiteit op gang en sluit het jaar af in stijl!

Wenskaarten Happy !
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Wenskaarten Kalligrafie
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Kerstkaarten Silent Night
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Wenskaarten Wensboom
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Wenskaarten Bloemenkrans sinaasappelen & foto
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Wenskaarten Enjoy
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Wenskaarten Wintertuin, foto
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Kerstkaarten Winter Oogst
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Wenskaarten Gouden Ster
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Wenskaarten Stripwenskaart
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn: