Wenskaarten 2023

Wat geeft er zoveel plezier bij het ontvangen als een wenskaart? De wenskaart is meestal een symbool van feest, gemeenschap, nadruk en vreugde, en kondigt meestal een blijde gebeurtenis aan. Het herinnert ons eraan hoeveel onze dierbaren voor ons betekenen, en dat wij iets voor hen betekenen en dat zij ons nodig hebben bij het vieren van levensgebeurtenissen. Vrijgezellenfeesten, vrijgezellenfeesten, Vrolijk Kerstfeest kaarten, bruiloften, verjaardagen, gelukkig nieuwjaar kaarten, elke gelegenheid is goed! Wilt u een feest organiseren voor eind 2022 ter voorbereiding op 2023?


spinner carteland
Avis clients

Het vakantieseizoen is het perfecte moment om uw dierbaren te herinneren aan uw genegenheid voor hen. Het is ook het perfecte moment om allerlei wensen voor het komende jaar over te brengen, vooral aan uw partners en medewerkers. Helaas is het vaak niet mogelijk om al uw dierbaren onder één dak samen te brengen. Het uiten van goede wensen via de telefoon kan ook ingewikkeld zijn. Dus, voor dit jaar, waarom kiezen we er niet voor om te schrijven, dankzij de-wenskaart? Traditioneel en tijdloos, het is het symbool van een delicate en bijzondere aandacht, en zal de ontvangers bevallen wie ze ook zijn. Volledig aanpasbaar, u kunt het formaat, papier, kleuren, boodschap of illustratie (foto of tekening) kiezen dat het beste bij uw wensen past. Laat uw creativiteit en uw hart spreken door middel van uw-groetkaarten.

Naar wie kun je je-wenskaarten sturen?

Je hebt besloten om de sprong te wagen? Eerst en vooral moet je beslissen naar wie je je kaarten wilt sturen. Deze kleine aandacht past inderdaad bij meerdere mensen in uw entourage.

Je familie. Ze zijn vaak de eerste persoon waar we aan denken als we onze-groetkaarten voorbereiden. Voor familieleden, dichtbij of ver weg, zal een kaart uw familiegeest wekken en uw banden versterken.

Je vrienden. Er wordt vaak gezegd dat ze als een tweede familie zijn. Het is dus belangrijk om voor hen te zorgen en hen het beste te wensen voor het komende jaar. Schrijf je eigen tekst en voeg een gepersonaliseerde grap toe om ze een glimlach te bezorgen!

Je collega's. Te vaak vergeten, zijn ze een emblematisch gezicht van je dagelijks leven. Profiteer van de mailing van uw Happy New Year-postkaart om hen een klein woordje dank te sturen of om hen prettige feestdagen te wensen.

Uw medewerkers. Om hen te laten zien dat u hen waardeert, hen te feliciteren met hun werk of hen aan te moedigen voor de uitdagingen die hen te wachten staan, kunt u hen een nieuwjaarskaart voor sturen, en vergeet niet een motiverend citaat toe te voegen! Bovendien zijn sommige formaten al voorbereid op specifieke beroepen.

Welke redenen kunt u zich het goede jaar wensen in de vorm van een-wenskaart?

Het presenteren van uw wensen via een Happy New Year briefkaart, in plaats van een simpel telefoontje of een snelle sms, heeft een aantal voordelen. Inderdaad, het is zowel een kans om :

Het bestendigen van een mooie traditie die ten tijde van de dematerialisatie geleidelijk aan verdwijnt. Introduceer deze gewoonte elk jaar, zodat u deze kunt delen en doorgeven aan de jongere generaties.

Contacten met mensen op afstand onderhouden of terugkrijgen. Gevangen in de stroom van ons dagelijks leven, zijn er vaak mensen die we opzij zetten bij gebrek aan tijd of gewoon omdat we vergeten zijn. Profiteer van het sturen van een Happy New Year-postkaart om hen te vertellen dat u aan hen denkt.

Om te behagen en je geluk te delen. Breng een glimlach op het gezicht van uw dierbaren met een grappige en ontroerende foto van uw familie of een serie foto's die de goede tijden weergeven die u met z'n allen hebt doorgebracht.

Motiveer je troepen! Als u de teamgeest van uw collega's of medespelers moet stimuleren, herinner hen dan aan de waarden die u binden en de gemeenschappelijke doelen die u motiveren, bijvoorbeeld met het bedrijfsmotto.

Welke soorten-groetkaarten moet je kiezen om je emoties het beste over te brengen?

Aangezien onze kaarten op uw gemak kunnen worden gepersonaliseerd, is de keuze van het ontwerp en de tekst volledig aan u. Hier zijn een paar tips over de ontwerpen en het gebruik ervan.

Nuchter en verfijnd. Ideaal als onderdeel van een Happy New Year kaart voor uw medewerkers, of uw personeel. Dit laatste zal zowel door het ontwerp en de moderne esthetiek als door uw aandacht worden verleid.

Vergulden en vernis. Kies een glinsterende nieuwjaarskaart om kinderen te verbazen en uw dierbaren te verblinden. Op deze manier kan uw kleine woordje ook een esthetisch aspect hebben en gebruikt worden als een decoratief element op zich.

Aangepaste tekst. Een onmisbaar element van de Best wishes card, het kan klassiek of compleet gek zijn, afhankelijk van uw wensen. Laat uw creativiteit voor zich spreken om een nog originelere en onvergetelijkere boodschap over te brengen.

Persoonlijke foto's. Momenten met uw familie om uw geluk te delen, het openen van de kerstcadeaus van uw kinderen om de kerstman te bedanken, herinneringen aan uw vakantie met vrienden om u te herinneren aan de warmte van de zomer... Alles is mogelijk om uw Happy New Year-kaart te versieren!

Wanneer is het juiste moment om uw-wenskaarten te versturen?

Heb je het ontwerp van je dromen gerealiseerd? Als uw kaarten eenmaal zijn ontvangen en zorgvuldig in de bijgeleverde enveloppen zijn gestopt, hoeft u alleen nog maar te bepalen wat het beste moment is om ze naar uw dierbaren te sturen!

Kerstmis. Voor degenen die zo snel mogelijk willen beginnen, maak van uw-wenskaart een kerstcadeau! U kunt dan kiezen voor een rode of gouden omslag en uw beste kerstmanpak aantrekken voor de hoofdfoto.

Oudejaarsavond. Het klassieke doel van een-groetkaart is vooral om de mensen om je heen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Voor nog meer effect, probeer ervoor te zorgen dat uw enveloppen op 31 december of 1 januari op de plaats van bestemming aankomen!

Begin. Je was op vakantie en miste het vinkje voor de geloften van dit jaar? Geen zorgen voor de laatkomers. Het is gebruikelijk om een periode van één tot twee maanden te laten staan waarin de wens voor het nieuwe jaar nog steeds relevant is. Zo kunt u uw kaarten tussen januari en maart zonder angst opsturen.

Familie, vrienden, collega's of trouwe medewerkers, de-wenskaart kan voor alle soorten mensen bedoeld zijn. Dankzij de volledig aanpasbare functies kan hij in alle rust worden aangepast aan situaties, smaken, ontvangers of gelegenheden. Doe een stap vooruit aan het einde van 2019, en stuur al uw liefde, uw wensen voor geluk, of zelfs uw aanmoediging en dank dankzij onze-wenskaart modellen! Het kleine extraatje? Bij Carteland is het behoud van bossen erg belangrijk voor ons en daarom worden al onze kaarten gedrukt op papier uit eco-beheerde bossen. Dus zet je creativiteit op gang en sluit het jaar af in stijl!