Zee Trouwkaarten

spinner carteland
Avis clients

Vertel ze over jullie huwelijk op zee!

Jullie hebben besloten om het water op te gaan, om de zeilen te hijsen. Je hebt de beslissing genomen om je single leven op te geven en ver weg te gaan. Je staat op het punt een nieuw leven te ontdekken. Het is tijd om af te werpen en te genieten van de geneugten van het huwelijk. Alles is klaar voor de idyllische reis. De boot is klaar en de golven slaan tegen haar zijkant. Wat een mooi moment, als je trouwt onder het gekrijs van de meeuwen! U wilt uw vertrek op reis delen met degenen die met u hebben gevaren in het leven, door hen huwelijksaankondigingen op zee te sturen. Hiervoor zijn er originele huwelijksuitnodigingen voor de zee, die de harten van uw gasten sneller zullen doen kloppen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de schoonheid van de zee en alle vrijheden die de uitgestrekte blauwe vlakte biedt. Ontdek een nieuwe wereld!

Welke uitnodiging voor een huwelijk op zee moet u kiezen als u op een cruise gaat trouwen?

Wilt u tijdens uw cruise op zee trouwen? Weg zijn van land zal je niet isoleren tijdens de ceremonie, verre van dat. De huwelijksaankondiging op zee brengt uw gasten uit alle hoeken van de zee om u te eren. Wij bieden u enkele ontwerpen voor huwelijksuitnodigingen die geïnspireerd zijn op de zee.

 • Van de zeeflora en -fauna: zeewier in al zijn diversiteit, koraalwanden, zeevruchten en onderwaterbloemen zijn inspiratiebronnen. Er zijn enkele leuke zeedieren die de huwelijksaankondiging kunnen illustreren. De walvis, dolfijn en vis zijn voorbeelden.

  Volgens de vervoermiddelen op zee en de mariene geografie: er zijn modellen geïnspireerd door de lijnboot, de trawler, de zeilboot, het jacht, de catamaran, het vlot... Mooie modellen van huwelijksuitnodigingen voor op zee zijn geïllustreerd door een eiland, een schiereiland, een archipel, de ijsschots, het strand, de lagune, de kreek...

  Volgens de infrastructuren die met de zee verbonden zijn: de vuurtoren is een expressief motief voor een uitnodiging voor een huwelijk. Ook de haven spreekt voor zich, met zijn kades en aanlegplaatsen.

  Hoe kunt u uw huwelijksuitnodiging zee personaliseren?

  De zee is zo uitgestrekt dat ze een oneindig scala aan beelden, landschappen en emoties biedt. Door te kiezen voor trouwen aan zee, biedt u zich al zijn kleuren en beelden aan, van het zandstrand tot de open zee. Zo kunt u ook uw huwelijksaankondiging op zee personaliseren. Wij bieden u enkele aanpassingsmogelijkheden.

 • De zeegezichten de bewegingen van de zee: onderwatervulkanen, scheepswrakken en koralen zullen leven geven aan uw uitnodigingskaart. Ook de hoge golven van eb en vloed of het schuim maken uw uitnodiging aantrekkelijk.

  Het leven van de zeefauna: springende walvissen, scholen goudvissen, schildpadden die eieren leggen op het strand zijn zeer vrolijke levenstaferelen voor een uitnodigingskaart voor een huwelijksceremonie.

  Afbeeldingen van maritieme locaties en de omgeving van de zee: een eiland onder de zon of maanlicht op een vuurtoren zijn onder andere prachtige afbeeldingen om uw uitnodiging voor een huwelijk op zee een persoonlijk tintje te geven. De kusten, de watervallen, het zand van de stranden, de kokospalmen, de waterlelies zijn de realiteit van de zee. En ze zijn prachtig!

  Welke kleuren moet je kiezen voor je huwelijksaankondiging op zee?

  In het algemeen valt er over smaken en kleuren niet te twisten, aangezien subjectiviteit aan de orde van de dag is als het om voorkeuren gaat. Maar de zee heeft een kleur, of liever, kleuren, als ze beweegt. Alle mogelijke tinten van deze omgeving worden echter unaniem aanvaard, omwille van hun schoonheid. Dus, de huwelijksaankondiging voor de zee kan niet ver van de zee zijn. Wij stellen enkele kleurentrends voor.

 • Variaties van blauw: marineblauw, de legendarische kleur van de zee, hemelsblauw boven de zee en turkooisblauw worden allemaal geassocieerd met de zee. Het lichtblauw op de achtergrond geeft de uitnodiging een heldere uitstraling.

  Geel en varianten daarop: dit is de kleur van de zon. Deze tint doet denken aan de verlichte zee. Een effen of verlopende gele achtergrond zal een uitzonderlijk effect hebben op een uitnodiging.

  Mauve tinten: dit zijn de kleuren van het zand op het strand. Soms donkerbeige of lichtbeige, ze drukken de kustlijn uit, de rand van de zee.

  Variaties van groen: ze roepen de koraalwand op, de mariene flora en sommige luchtfoto's van exotische eilanden.

  De combinatie van kleuren: een goed afgestemde harmonie van kleuren die met de zee worden geassocieerd, is een onweerstaanbare uitnodiging.

  wit: wit is, samen met marineblauw, een van de twee kleuren die met de zee worden geassocieerd.

  Hoe maak je een originele aankondiging van een huwelijk op zee?

  Net als bij een cruise op zee moet je enige zorg besteden aan de voorbereiding van je huwelijk op zee. Belangrijk is de voorbereiding van de aankondiging die aan vrienden en bekenden moet worden gezonden, of zij nu aan land zijn of rondvaren. De kwaliteit van de uitnodiging moet aantrekkelijk zijn voor de gasten. Is het een goed idee om uw huwelijksuitnodiging er aantrekkelijk uit te laten zien?

 • De kleuren en symbolen van de zee: kies kleuren die de zee, het strand, het schuim van de golven oproepen op de pagina's van de uitnodiging! Onder andere anker, reddingsboei, vuurtoren, zeilboot of vliegende zeevogels en schelpen kunnen als illustratie worden gebruikt.

  Achtergrondafbeeldingen en de vorm van de uitnodigingskaart: een strand, een kalme zee, een zonsondergang aan de horizon boven zee of een zeilboot zullen erg mooie afbeeldingen zijn. Waarom geen uitnodigingskaart in de vorm van een boot? Het is een origineel ontwerp dat de harten van uw gasten doet overslaan.

  De kwaliteit van het papier en de teksten: kies voor een luxe papiersoort! Papier met een textuur die doet denken aan waterbelletjes, golven of strandzand zal er geweldig uitzien. Wat de teksten betreft, waarom niet kiezen voor een gedicht, mooie foto's van uw familie of uw liefde?

  Ook hier geldt dat een bruiloft op zee iets is voor liefhebbers van avontuur naar andere horizonten, liefhebbers van een ongewone sfeer. Inderdaad, het is mogelijk om de eentonigheid van onoriginele uitnodigingskaarten achter ons te laten. Op zee, worden de bruid en bruidegom meegenomen naar nieuwe horizonten, op een schip. Met een huwelijksuitnodiging uit de zee is het mogelijk uw vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van uw huwelijk op zee, terwijl u vaart op kalm water. Uw huwelijksuitnodiging komt veilig en zonder problemen aan en zal een effect hebben op uw gasten. In feite is de huwelijksuitnodiging voor een huwelijk op zee slechts een voorbode van de nautische sfeer die de hele ceremonie in voorbereiding zal animeren. In hetzelfde thema: huwelijksaankondiging zee zand, huwelijksaankondiging zee eland, huwelijksaankondiging zee oceaan.

  Tot slot zijn hier nog andere wijdverbreide thema's om een aankondiging te maken: champetre, boheme, natuur, winter, romantisch, traditioneel, rond, oosters, eenvoudig, pocket, liberty, chic, kraft, creatief, vintage, humor. Kaarten van huwelijksaankondiging Zee te verzenden over de hele wereld. Kaarten van Huwelijksaankondiging Zee te verzenden over de hele planeet.

  .